Handleiding voor het Installeren en Verwijderen van Visual Watermark

Hier vindt u instructies voor het installeren en verwijderen van Visual Watermark op uw computer.

Windows

Installeren

1. Download het programma hier van onze website.
  2. Voer het bestand uit en klik op de knop Visual Watermark Installeren.
  3. Dit zal Visual Watermark installeren in de map c:\Programmabestanden\Visual Watermark.

Verwijderen

1. Selecteer Instellingen in het Start-menu.
  2. Selecteer Systeem > Apps en onderdelen.
  3. Selecteer Visual Watermark, en klik daarna op de knop Verwijderen.
  4. Bevestig dat u Visual Watermark wilt verwijderen.

Visual Watermark Mappen en Instellingen

Visual Watermark creëert de volgende mappen op uw computer:

• c:\Programmabestanden\Visual Watermark\ bevat het uitvoerbare programma en bronbestanden.

• c:\Gebruikers\GEBRUIKER_ID\AppData\Lokaal\Visual Watermark\ bevat opgeslagen watermerksjablonen.

• Registry key HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\JavaSoft\Prefs\com\visualwatermark bevat programma-instellingen.

Ons verwijderprogramma verwijdert al deze mappen wanneer u besluit het programma van uw computer te verwijderen.

Mac OS

Installeren

• Download het programma hier van onze website.
  • Open het gedownloade bestand - dit opent het installatievenster.
  • Sleep het programma-icoontje naar de map Programma’s om het op te slaan op uw computer.
  • Navigeer naar de map Programma’s en voer het programma uit.

Verwijderen

• Sleep het programma vanuit de map Programma’s naar de map Prullenbak.
  • Open Finder en ga naar de map ~/Library/Preferences. Verwijder alle bestanden die beginnen met “com.visualwatermark”.

Visual Watermark Mappen en Instellingen

Visual Watermark creëert geen mappen op uw computer. Het slaat echter wel uw voorkeuren op in de ~/Library/Preferences map.