Nieuwe online tools: Crop Photo en Compress JPEG

Hallo, iedereen!

We hebben geweldig nieuws voor u! Vandaag willen wij u graag vertellen over twee nieuwe online tools die beschikbaar zijn op onze website.

Ten eerste kunt u nu foto’s bijknippen zonder een watermerk aan te brengen met onze nieuwe webgebaseerde app Crop Photo. Het is rechttoe rechtaan, eenvoudig en snel, zonder pop ups of advertenties die u storen. Met onze app kunt u elke foto in een batch anders bijknippen. U kunt een van de drie populaire beeldverhoudingen kiezen - 1:1, 4:3, 16:9 - of het bijsnijdgebied naar wens aanpassen zonder vergrendelde verhoudingen. De beeldverhouding is de verhouding tussen de breedte en de hoogte van een afbeelding.

Als u bijvoorbeeld wilt dat uw bijknipgebied een vierkant is, moet u de verhouding 1:1 kiezen. Het is belangrijk om op te merken dat onze webgebaseerde app geen pixelinvoer heeft. Om een bijknipgebied te selecteren, hoeft u alleen de blauwe randen aan te passen met uw cursor.

De Crop Photo-app vereist geen ervaring in het bewerken van foto’s. U hoeft alleen maar de app te openen, uw foto’s te uploaden, het bijknipgebied te selecteren op elke foto in de batch en dan het bijknippen te starten. In de Output-instellingen kunt u de grootte en de kwaliteit van uw bijgeknipte kopieën wijzigen, maar dat is niet noodzakelijk.

Onze tweede nieuwe app heet Compress JPEG, en zoals u kunt raden, comprimeert u hiermee uw JPEG-afbeeldingen online. Deze app is nog makkelijker te gebruiken dan de eerste. U hoeft enkel het volgende te doen: upload uw afbeeldingen in de app en klik op “Afbeeldingen comprimeren” om het comprimeringsproces te starten. Slechts een paar klikken en u krijgt uw gecomprimeerde kopieën!

Gecomprimeerde beelden nemen minder ruimte in het geheugen in beslag, terwijl ze er even goed uitzien als de gewone, niet-gecomprimeerde versies. Dit kan nuttig zijn als u uw werken op sociale media wilt plaatsen of als u een website hebt en u wilt dat die sneller laadt. JPEG is een populair formaat dat overal kan worden geüpload en door bijna alle software wordt herkend.

Onze beide nieuwe online apps werken en verwerken afbeeldingen rechtstreeks in uw browser. U hoeft niets te downloaden of te installeren. Open gewoon de app en ga aan de slag. Snel, eenvoudig en zonder risico. Beide apps passen alle wijzigingen enkel toe op kopieën van uw originele afbeeldingen. Aan het eind van het comprimeren of bijknippen moet u een ZIP-archief downloaden met gewijzigde kopieën.

Tenslotte kunt u met de gratis versie slechts 10 afbeeldingen in één keer verwerken. Maar als u een van onze drie edities koopt, kunt u een batch van maximaal 2000 afbeeldingen uploaden en ermee werken.