Verbeterde watermerkbewerker in Visual Watermark 4.70

Verbeterde watermerkbewerker in Visual Watermark 4.70

Ik ben blij om Visual Watermark 4.70 aan te kunnen kondigen. In deze versie is het eenvoudiger dan ooit tevoren om uw eigen watermerk te ontwerpen.

In vorige versies van Visual Watermark kon de grootte en positie van het watermerk worden aangepast met de knoppen “Verplaatsen” en “Grootte Aanpassen”. Door deze knoppen aan te klikken en te verschuiven, kon het watermerk kleiner worden gemaakt of naar een andere positie worden verplaatst.

We wilden het eenvoudiger maken om watermerken te ontwerpen die uit verschillende onderdelen bestaan, en de mogelijkheid bieden om de grootte van alle watermerkonderdelen tegelijkertijd aan te kunnen passen. Helaas kon de knop “Grootte Aanpassen” deze functionaliteit niet bieden.

We hebben een nieuwe schuifbalk “Grootte” toegevoegd aan het instellingenpaneel dat zich aan de rechterzijde van de watermerkbewerker bevindt. Door de knop te verschuiven kunt u de grootte van het watermerk aanpassen.

Wanneer de grootte verandert, verankert het watermerk zich aan het dichtstbijzijnde element: een hoek van de afbeelding of een aangrenzend watermerkonderdeel.

Na het veranderen van de watermerkgrootte, hoeft u de positie niet meer aan te passen.

De schuifbalk “Grootte” zorgt ervoor dat het watermerk automatisch wordt uitgelijnd met aangrenzende watermerkonderdelen van een vergelijkbare grootte. De watermerkbewerker accentueert overeenkomstige watermerkonderdelen.

Door de knop “Grootte Aanpassen” te verwijderen is het mogelijk geworden om de watermerkonderdelen te verschuiven door erop te klikken. Wanneer het watermerk wordt verplaatst, laat Visual Watermark verankeringslijnen zien om ervoor te zorgen dat het watermerk precies wordt uitgelijnd met de rand van de foto of andere watermerkelementen.

Om het makkelijker te maken om dezelfde kleur voor alle watermerkelementen te selecteren hebben we de knop “Op Alles Toepassen” toegevoegd. Deze knop is te vinden naast “Kleur” en “Lettertype”, wanneer de watermerkonderdelen uit verschillende kleuren of lettertypes bestaan.

Ingebouwde logo’s

De nieuwe versie van Visual Watermark bevat 60 ingebouwde logo’s/iconen. U kunt ze gebruiken bij het ontwerpen van u uw eigen watermerk.

We hebben iconen toegevoegd voor fotografen, makelaars, restaurants, winkels en transportbedrijven.

Visual Watermerk zal u vragen een logo te laden vanuit een bestand of vanuit de galerij wanneer u de knop “Logo Toevoegen” aanklikt. Als u voor een logo uit de galerij kiest, toont onze app een lijst van ingebouwde logo’s.

De kleur van ingebouwde logo’s kan op dezelfde manier veranderd worden als de kleur van een tekstonderdeel.

We hebben het ook mogelijk gemaakt om een logo als watermerk toe te voegen door het simpelweg in het Visual Watermark venster te slepen.

Hoe krijg ik de nieuwe versie

De nieuwe versie is gratis beschikbaar als u één van onze oudere 4.x versies bezit. De programmaversie wordt weergegeven in de programmatitel.

Als u een nummer ziet dat begint met “4.”, download dan het programma van onze website en voer het uit. Uw huidige kopie wordt dan automatisch bijgewerkt.

Voor Windows/PC

Voor Mac