Hoe typ ik een trademarksymbool ™

Er zijn standaardmethodes om een trademarksymbool toe te voegen aan elk programma op uw computer. Deze methodes zijn ingebouwd in uw besturingssysteem en beschikbaar in ieder programma dat u heeft geïnstalleerd: Word, Picasa, Visual Watermark en alle anderen.

Mac

Het is erg eenvoudig om een copyrightsymbool toe te voegen op een Mac

Druk op Alt en 2 op uw toetsenbord

Windows

In Windows is het een stuk lastiger om een trademarksymbool toe te voegen aan tekstvelden. U moet

Alt en 0, 1, 5, 3 indrukken op uw toetsenbord

Ja, dit is een toetsencombinatie met vier stappen. U dient de Alt toets ingedrukt te houden terwijl u de 0, 1, 5 en 3 toetsen indrukt. Hier kunt u een video bekijken waarin een vergelijkbare combinatie een copyrightsymbool toevoegt: Hoe Typ ik een Copyrightsymbool ©

Visual Watermark Software

Visual Watermark is een programma dat copyrightvermeldingen op afbeeldingen plaatst. Visual Watermark biedt een veel eenvoudigere manier om een copyrightsymbool toe te voegen aan elke afbeelding. Download Visual Watermark, installeer en laad het programma. Creëer een nieuw watermerksjabloon en voeg een watermerktekst toe. Klik op de knop “EXIF-eigenschap toevoegen” en klik daarna op Speciale Tekens – Copyrightsymbool in het menu.

Visual Watermark voegt copyrightsymbool toe

Zie Ook

Hoe Typ ik een Copyrightsymbool ©