Hoe typ ik een trademarksymbool ™

Er zijn standaardmethodes om een trademarksymbool toe te voegen aan elk programma op uw computer. Deze methodes zijn ingebouwd in uw besturingssysteem en beschikbaar in ieder programma dat u heeft geïnstalleerd: Word, Picasa, Visual Watermark en alle anderen.

Mac

Het is erg eenvoudig om een copyrightsymbool toe te voegen op een Mac

Druk op Alt en 2 op uw toetsenbord

Windows

In Windows is het een stuk lastiger om een trademarksymbool toe te voegen aan tekstvelden. U moet

Alt en 0, 1, 5, 3 indrukken op uw toetsenbord

Ja, dit is een toetsencombinatie met vier stappen. U dient de Alt toets ingedrukt te houden terwijl u de 0, 1, 5 en 3 toetsen indrukt. Hier kunt u een video bekijken waarin een vergelijkbare combinatie een copyrightsymbool toevoegt: Hoe Typ ik een Copyrightsymbool ©

Zie Ook

Hoe Typ ik een Copyrightsymbool ©